Ben jij een ervaren laboratoriumprofessional met een passie voor chemie en analytische technieken? Heb je plezier in het begeleiden van studenten en weet je hoe je hen in een veilige leeromgeving kunt uitdagen om hun grenzen te verleggen? Zie je jezelf werken in een energiek team vol bevlogen collega’s die samen het verschil willen maken? Lees dan snel verder wat mboRijnland jou te bieden heeft!
Want dit mag je als docent Laboratoriumtechniek…
En daar krijg je veel voor terug!
Daarnaast kun je rekenen op een salaris van minimaal € 3532 tot maximaal € 5228 bruto per maand bij een volle werkweek (schaal LB, cao mbo). Wij bieden een tijdelijke aanstelling die wij bij gebleken geschiktheid en gelijkblijvende omstandigheden graag voortzetten. Bovendien is jouw ontwikkeling voor ons een prioriteit. Met de mboRijnland academie blijf je jezelf verbeteren, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Onze interne en externe trainers helpen je graag het maximale uit je werk te halen. Als je extra cursussen of trainingen nodig hebt, zijn daar volop mogelijkheden voor.
Daarnaast ontvang je als docent Laboratoriumtechniek:
Bovendien zijn wij er voor iedereen
In ons onderwijs werken wij niet alleen aan de toekomst van onze studenten. Ook werken we aan de toekomst van onze samenleving. We leggen met ons onderwijs de basis voor een inclusieve samenleving, waarin iedereen meetelt en van waarde is en je altijd de kans krijgt je talenten te ontwikkelen. Ons onderwijs en ons handelen dragen ook bij aan een duurzame wereld. We streven naar diversiteit in het onderwijsteam om zo een afspiegeling te zien van de maatschappij.
Dus, herken jij jezelf hierin?
En heb je deze vaardigheden op je cv staan?
De faculteit Science & Technology
De faculteit S&T van de Hogeschool Leiden bestaat uit zes onderwijsafdelingen:
Bio-informatica, Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek, Chemie, Informatica, Centrum Bioscience en Diagnostiek (CBD) en het MLO.
Het Leiden Centre for Applied Bioscience (LCAB) is het kenniscentrum van de faculteit S&T. Hier wordt praktijkgericht onderzoek verricht waarbij toepassingen en technologieën worden ontwikkeld. Het LCAB biedt voor zowel studenten als docenten mogelijkheden om te participeren in uitdagende onderzoeksprojecten. Hiermee levert het LCAB een bijdrage aan de kwaliteit van het onderwijs, de ontwikkeling van carrièremogelijkheden voor studenten en de kennisontwikkeling en professionalisering van docenten.
Solliciteer dan bij ons als docent Laboratoriumtechniek!
Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton, waar je je motivatie en CV kunt uploaden. Reageren kan tot de einddatum van de vacature. Wil je nog iets meer weten over mboRijnland of de functie? Kijk dan op onze website of stuur een mail naar dzuijderduijn@mborijnland.nl
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang hebben in de selectieprocedure.
Ons College
De afdeling MLO (middelbaar laboratoriumonderwijs) maakt deel uit van het college Techniek en ICT van mboRijnland, maar opereert binnen de faculteit Science & Technology (S&T) van de hogeschool Leiden en is gehuisvest in het gebouw van de hogeschool aan de Zernikedreef midden in het Bio Science park. Aan MLO is ook een practoraat verbonden waar mede aan de hand van de projectactiviteiten het onderwijs blijft ontwikkelen in samenwerking met het bedrijfsleven. Het MLO verzorgt de opleidingen Allround laborant, Biologisch medisch - en Chemisch-fysisch analist voor ca. 360 studenten. De opleidingen hebben een beroepsgericht curriculum. Naast de reguliere lessen zijn er ook veel projecten voor studenten zoals Skills Heroes, de KILO en biodiversiteit. De afdeling bestaat uit een dynamisch team van 33 medewerkers onder wie 27 docenten en 5 onderwijsinstructeurs.